torsdag 25 juli 2013

Bloggen 3 år

Idag är det tre år sedan jag startade bloggen. Det var alltså i juli 2010 jag bestämde mig för att ta kontroll över min privatekonomi. I grunden handlar det om att kontinuerligt att amortera lån och att spara pengar för att förbättra min ekonomi. För att nå mina mål gör jag planer, upprättar budgetar och för genomförandet krävs inget annat än ren och skär viljestyrka och sunt förnuft.

//AoS

5 kommentarer:

  1. God dag till alla i denna webbplats skulle vittna om hur jag var rädda från David, Pato Smith När jag var rip off.
    Jag är fru, carina karlsson med namn. Jag bor i Sverige, Jag vill använda detta medium för att varna alla lån arbetssökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedrägerier allt månader sedan jag var finansiellt ansträngda, och på grund av min desperation jag blev lurad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet till en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som heter Mr, Pato Smith som låna mig ett lån på 100.000 kronor i 8timmar utan någon stress.
    Om du behöver någon form av lån bara kontakta honom e-post via: (patosmith02@ymail.com) det är därför jag använder detta medium för att varna alla lån arbetssökande på grund av det helvete jag gick i händerna på dessa bedrägliga långivare. och hur jag var räddningen av herr, Pato Smith.

    Och jag vet inte ens min fiende att passera genom ett sådant helvete som jag gått i händerna på dessa bedrägliga online långivare, vill jag också att du kan hjälpa mig att vidarebefordra denna information till andra som är i behov av ett lån när du har fått ditt lån fru , carina karlsson, jag ber att Gud ska ge honom. livslängd Gud välsigne honom för alltid för det goda han har gjort i mitt liv.
    Fru, carina karlsson

    SvaraRadera
  2. Vad går personen ovan på för starka tabletter? *Skrattar*

    SvaraRadera